Via E-mail elke dag bereikbaar (Binnen 24 uur geholpen).

Over ons

De gezichten achter IZI-Fit

Arwen Droogmans
Co-Founder & administratie

Als co-founder van IZI-Fit ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Dat wil zeggen dat ik steeds onze visie en missie tracht over te brengen naar de buitenwereld toe. Ook ben ik verantwoordelijk voor de productontwikkeling waarbij we in de toekomst graag nog nieuwe producten aan jullie willen voorstellen

Seppe Lecis

CEO & CO-Founder

Het verzorgen van de B2B contacten is één van mijn belangrijkste bezigheden. Dit resulteerde al in enkele mooie samenwerkingen! Naast de B2B-contacten met potentiële nieuwe klanten ben ik ook verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe opportuniteiten.

Laurens Ilsbroekx
Co-Founder

Mijn naam is Laurens en ik focus mij vooral op het financiële gedeelte. Daarnaast volg ik de productie nauwlettend op om te zien of onze kwaliteitsnormen voldaan worden. Kortom, ik heb een goed zicht op wat er allemaal staat te gebeuren en wat nog moet gebeuren. 

6
ROMPERS VOOR het eerste LEVENSJAAR
1%
Kwalitatief
1%

Duurzaam

NaN%

innoverend

sep&arwen

Waar staan wij voor


IZI-Fit staat voor een goede leefwereld voor zowel diegene die het product direct gebruiken als iedereen eromheen. Gebruiksgemak en comfort zijn voor ons de grootste prioriteit. 

Daarnaast hangen deze factoren ook sterk samen met het ecologisch aspect. Voor het beste comfort te kunnen verlenen, maken wij gebruiken van biologisch katoen. Een aangename stof met aandacht voor het milieu.

Verder dragen onze klanten ook zelf hun steentje bij aan het milieu door onze romper aan te kopen. Verspilling wordt namelijk tegengegaan door de verlengde levensduur van de kledij én onze inzamelacties. Onder het motto ‘Less is more’ trachten wij ouders te overtuigen het aankoopproces te veranderen. Meer kwaliteit, functionaliteit en een hele beleving rond IZI-Fit tegen een lagere prijs, dat zijn onze kernpijlers.

onze (b)engeltjes!